Papp József Órásmester

Rólam

e

Bemutatkozás

Papp József órásmester vagyok. A Debreceni finom-mechanikai vállalat tanulójaként 1990-ben tettem sikeres vizsgát  , azóta foglalkozom az órajavítással, ám a mai napig tanulom  mesterségem fortélyait, és fedezek fel új lehetőségeket a szakmámban.Első éveimben csupán a szolgáltatás volt a profilom , 1994-töl bővítettem az órák forgalmazásával, melyet a mai napig igyekszem bővíteni a felmerülő igényeknek megfelelően.Természetesen ezzel párhuzamosan a szolgáltatásaim is egyre bővültek és bővülnek.

Szeretem az órák világát, e régi kihalóban lévő mesterség megőrzőjeként kollégáimmal együtt szívesen várjuk az újabb javításra szoruló ketyegőket.

Órák Forgalmazása

Üzletünkben több száz különböző órát kínálunk eladásra , Forgalmazunk, karórákat : GANT , EXTRO , CASIO ,Q&Q ,ASTRON ,Merion és egyéb márkákat . Árulunk , faliórákat , ébresztőórákat ,zsebórákat és még sorolhatnám. Látogasson el személyesen és tekintse meg aktuális kínálatunkat.

Órák Javítása

Mechanikus és elemes karórák, zsebórák, faliórák, kandallóórák, ébresztőórák javítását, karbantartását vállaljuk.Továbbá elemcserét , szíjcserét , üvegcserét és minden más órajavítással kapcsolatos szervízmunkát rövíd határidőre és garanciával  vállalunk.

Egyedi Faliórák Készítése

Amennyiben egyedi órát szeretne, mi elkészítjük hozott anyagból, fotóról vagy adathordozókról, szinte minden óratípusban, formában és méretben.

DSC_0547
IMG_0281
IMG_0376
IMG_0407
IMG_0404
IMG_0413
IMG_0409
IMG_0412
IMG_0186
IMG_0401